WaterCenter: Ο διανομέας της POOLSTONES by SOFIKITIS στο Λίβανο

Τη συμμετοχή της κ. Σκαφτούρου και του κ. Μουζάκη στα εγκαίνια της εταιρίας Watercenter, του Ομίλου Watermaster, ακολούθησε η πρώτη παραγγελία για ένα πλήρες εμπορευματοκιβώτιο με μαρμάρινα διακοσμητικά για πισίνες και σπα. Η Watercenter, η Λιβανέζικη εταιρία, η οποία παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πελατών μέσα από καινοτόμες λύσεις σε επίπεδο «wellness» έχει αναλάβει τη διανομή των προϊόντων της POOLSTONES by SOFIKITIS στο Λίβανο από τον Ιούλιο του 2013. Οι ανάγκες των πελατών είναι αυτές που διαμόρφωσαν τη Watercenter και το γεγονός αυτό συνιστά το κύριο θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών.

Όπως και οι υπόλοιποι αντιπρόσωποι της POOLSTONES by SOFIKITIS παγκοσμίως, έτσι και η Watercenter παραγγέλνει τα μαρμάρινα προϊόντα όχι μόνο για την κάλυψη αναγκών συγκεκριμένων έργων, αλλά και με σκοπό τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας αποθεμάτων των προϊόντων και της άμεσης παράδοσης αυτών κατόπιν αιτήματος των πελατών. Τα προϊόντα αυτά προορίζονται, συνεπώς, για ποικίλα έργα κατασκευής ή ανακαίνισης πισίνας, σε αντικατάσταση των τεχνητών τσιμεντένιων, κεραμικών και πλαστικών που προσφέρει η υπόλοιπη αγορά.

Ο Watermaster είναι ένας ηγετικός όμιλος εταιριών επεξεργασίας νερού στο Λίβανο και τη Μέση Ανατολή από το 1981. Έχοντας επαινεθεί ιδιαίτερα για την καινοτόμο στρατηγική του, ο όμιλος Watermaster υπερήφανα εισήγαγε και προέβαλε τη νέα έννοια του «Watercenter» στο Λίβανο και την περιοχή της Μέσης Ανατολής.