POOLSTONES BY SOFIKITIS

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρία στην επεξεργασία των Διακοσμητικών Πετρωμάτων, η εταιρία τα τελευταία 12 χρόνια εξειδικεύεται στην διακόσμηση των κολυμβητικών δεξαμενών και εξάγει τα προϊόντα της σε τουλάχιστον 40 χώρες του εξωτερικού.

Η παραγωγή της περιλαμβάνει τόσο τυποποιημένα αξεσουάρ πισίνας όσο και οποιαδήποτε ειδική εφαρμογή.

Τα προϊόντα της εταιρίας με έμφαση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, αυξάνουν σημαντικά την αισθητική και την αξία κάθε έργου, ενώ βρίσκονται σε πραγματικά προσιτές τιμές.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία Poolstones  έχει ως κύρια αποστολή της την παραγωγή και διάθεση προϊόντων με υψηλό βαθμό πρωτοτυπίας, καθώς και την προσφορά κορυφαίων αποτελεσμάτων αιχμής και καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της, συμβάλλοντας σημαντικά στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησής τους.

Με την πάροδο του χρόνου η Poolstones  κατόρθωσε να καθιερωθεί ως ο πλέον καινοτόμος, αποτελεσματικός και αξιόπιστος κατασκευαστής διακοσμητικών φυσικών πετρωμάτων για κολυμβητικές δεξαμενές, με το εμπορικό της σήμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα της βιομηχανίας της πισίνας.

Συνεπώς, το όραμα της εταιρίας συνίσταται στη συνέχιση της αξιόλογης πορείας της και τη περαιτέρω βελτίωση της συνολικής παρουσίας της. Η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, η συνεχής έρευνα και η διαρκής ανανέωση του φάσματος των προσφερόμενων προϊόντων αποτελούν τις πιο σημαντικές συνιστώσες του εταιρικού οράματος.

Γιατί την Poolstones ;

Η εμπειρία και η παράδοση 38 ετών στην επεξεργασία φυσικών διακοσμητικών πετρωμάτων, καθώς και το διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της Poolstones  έχουν συμβάλλει καταλυτικά στην εντυπωσιακή ανάπτυξή της. Έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά την καινοτομία, την υψηλή τεχνογνωσία, το σύγχρονο εξοπλισμό, την πελατοκεντρική φιλοσοφία, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, καταβάλλουμε διαρκείς προσπάθειες για περαιτέρω αναβάθμιση των υφιστάμενων προτύπων στη βιομηχανία της πισίνας.

Σε αυτήν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία, η Poolstones  έχει κατορθώσει να παραμείνει προσηλωμένη στις αξίες εκείνες που την έχουν διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό και της έχουν εξασφαλίσει ηγετική θέση στο χώρο των μαρμάρινων διακοσμητικών εξαρτημάτων πισίνας και σπα. Αξίες όπως η δέσμευση για ποιότητα, καινοτομία, αποτελεσσματικότητα και σεβασμό προς το προσωπικό, πέραν του ότι αποτελούν τους βασικούς γνώμονες για το σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, έχουν, παράλληλα θεμελιώδη σημασία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εταιρίας για απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

  1. Προτεραιότητα στους πελάτες

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, εξασφαλίζοντάς τους υψηλότερης ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Poolstones  έχει επίσης αποκτήσει μια ισχυρή φήμη ως ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός πάροχος υπηρεσιών, προσφέροντας άμεση απόκριση σε ερωτήσεις, σχόλια και παρατηρήσεις πελατών και συνεργατών, σε διεθνές επίπεδο.

  1. Δέσμευση για ποιότητα

Στην Poolstones  επιδιώκουμε τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλο το φάσμα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.  Οι επίμονες αυτές προσπάθειές μας ανταμείβονται με τα διθυραμβικά σχόλια που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας.

  1. Σεβασμός προς το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας

Η Poolstones  στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της, επιδεικνύοντας πάντοτε κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες του. Έχοντας δεσμευθεί για την αξιοκρατική στελέχωση της εταιρίας, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού. Όλα τα παραπάνω έχουν συντελέσει στη δημιουργία ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, εμπνευσμένου από την ομαδική εργασία και την ανοιχτή επικοινωνία.

  1. Καινοτομία

Στην Poolstones  αναζητούμε διαρκώς καινοτόμες εμπορικές προτάσεις και συνεργασίες με σκοπό να ενισχυθεί και να βελτιωθεί η συνολική μας παρουσία. Η καινοτομία είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Οι αδιάλειπτες προσπάθειές μας για κατασκευή καινοτόμων και αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας προϊόντων έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σημαντικών οφελών τόσο για τους πελάτες όσο και για τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό, τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχή υποστήριξη και τη συμβολή τους καθ’ όλην τη διάρκεια της πορείας μας. Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί τα τελευταία, κυρίως, 12 χρόνια έχει ξεπεράσει κυριολεκτικά τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας!

  1. Αποδοτικότητα

Καταβάλλονται συστηματικές προσπάθειες ώστε όλοι οι στόχοι που ορίζονται από την Poolstones  να υλοποιούνται με γνώμονα τη βέλτιστη ποιότητα.  Επιδιώκουμε αποτελεσματικότερους τρόπους διαχείρισης, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας της εταιρίας, να αυξηθούν τα οικονομικά μεγέθη, ώστε να ανταμειφθεί η εμπιστοσύνη των μετόχων και να μεγιστοποιηθεί η απόδοση των επενδύσεών τους. Η αποδοτικότητα επιτυγχάνεται, επίσης, μέσα από την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τη βελτίωση της συνολικής μας παρουσίας.

Στην εταιρία Poolstones  αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως οι έννοιες της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλληλοεξαρτώνται και αλληλοσυμπληρώνονται. Ως εκ τούτου, η εταιρία παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της για περιορισμό των περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Poolstones  υιοθετεί τις παγκοσμίως αποδεκτές αρχές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτές υπαγορεύονται από το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η Poolstones  παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για αξιοποίηση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών και έχει στην κατοχή της υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την επεξεργασία πετρωμάτων. Στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, περιλαμβάνονται υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC κοπής και διαμόρφωσης, μηχανήματα λείανσης, παλαίωσης και αμμοβολισμένου φινιρίσματος της επιφάνειας, ωστόσο, ξεχωρίζει ο πλέον εξειδικευμένος εξοπλισμός για την παραγωγή εξαρτημάτων πισίνας, κατασκευασμένος αποκλειστικά για την εταιρία.

Η παραγωγή της εταιρίας ανέρχεται σε 20 πισίνες ανά βάρδια. Εκτός από τον εξοπλισμό παραγωγής, η Poolstones  έχει, επίσης, επενδύσει σε βοηθητικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, για τη μέτρηση-αποτύπωση των πισίνων ελεύθερου σχήματος, χρησιμοποιείται σύγχρονο μηχάνημα ψηφιακής αποτύπωσης (digitizer) της ίδιας της πισίνας ή των πατρόν (templates) αυτής με ψηφιακή ακρίβεια χιλιοστού.

Από το 2005, η εταιρία χρησιμοποιεί πλήρως εξειδικευμένο λογισμικό για την παραγωγή πισίνας ελεύθερου σχήματος, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες της από Ιρλανδό προγραμματιστή CNC μηχανών. Η πισίνα εισάγεται στο σύστημα ψηφιακά, έτσι ώστε να μπορεί να εξαχθεί εξ ολοκλήρου, και το κάθε κομμάτι να συνδέεται επακριβώς με το γειτονικό του.
Η διάσταση των κομματιών που συνθέτουν μια πισίνα είναι παρόμοια με την πραγματική, προκειμένου να εξαλειφθούν οι μεγάλες διαφορές στην εγκατάσταση.

Τα αρχεία της Poolstones  διατηρούνται για πολλά χρόνια, έτσι ώστε οποιαδήποτε κομμάτι να μπορεί να παραχθεί ξανά όποτε παραστεί ανάγκη με τη χρήση της ταυτότητας είτε του έργου είτε του ίδιου του κομματιού.

Η Poolstones  απαρτίζεται από ένα σύνολο επαγγελματιών που διακρίνονται από υψηλή αφοσίωση και ενθουσιασμό. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό αποτελείται από Γεωλόγους, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Υπεύθυνους Εξαγωγών και Επικοινωνιολόγους, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τους χειριστές σύγχρονου εξοπλισμού  και τους τεχνίτες συμβάλλουν στη βέλτιστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Το σύνολο του προσωπικού έχει εκπαιδευτεί εκτενώς, προκειμένου να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται σύμφωνα με το τομέα ευθύνης του καθενός. Οι υπάλληλοι της εταιρίας υπόκεινται διαρκώς σε περαιτέρω κατάρτιση και εκπαίδευση προκειμένου να παραμένουν διαρκώς ενημερωμένοι γύρω από τις νέες διεθνείς τάσεις σε κάθε τομέα. Η συνεχής αυτή κατάρτιση του προσωπικού έχει συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην επέκταση της διεθνούς παρουσίας της Poolstones .

Στην Poolstones  μεριμνούμε ώστε να προσφέρουμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Επιδιώκουμε να απασχολούμε ανθρώπους που έχουν τη θέληση να δεσμευτούν και να εργαστούν στη βάση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε μαζί μας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και να αναπτύξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας μέσα από τη συνεχή κατάρτιση που προσφέρει η Poolstones , προωθήστε μας το βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@poolstones.com, Υπόψη κ. Μουζάκη Ανδρέα.