Κεντρικά γραφεία

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 164
16342, Ηλιούπολη, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 210 9689030

Δευτέρα – Παρακευή
9:00 π.μ – 4:30 μ.μ

(Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας)

Google Maps

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήματα. Παρακαλούμε ελέγξτε την γνωσιακή βάση για περισσότερα.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Σύμφωνα με την εταιρική στρατηγική, η τελική ικανοποίηση του πελάτη σχετίζεται με την πλήρη εφαρμογή των δεσμεύσεων της Poolstones  και αποτελεί τον κύριο στόχο του ISO-9001. Η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και άρτια τεχνική υποστήριξη, από την οποία μπορούν να επωφεληθούν οι πελάτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υλοποίηση του έργου τους.

Τοποθέτηση διακοσμητικών πετρωμάτων

Η POOLSTONES by SOFIKITIS δεν συμμετέχει άμεσα στο υπό εξέλιξη έργο, όταν πρόκειται για την κατασκευή πισίνας, παρά μόνον σε περίπτωση που προσυμφωνηθεί με τον πελάτη ή συνεργάτη. Η εταιρία συνεργάζεται στενά με τους τεχνίτες ή τη συμβαλλόμενη εταιρία που έχει οριστεί, κατ’ επιλογήν του πελάτη και βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί του καθ’ όλην τη διάρκεια της αποπεράτωσης του έργου.

Σε περιπτώσεις που ζητηθεί από τον πελάτη, η εταιρία συστήνει ως υπεύθυνους, ειλικρινείς και αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες. Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να προταθεί συγκεκριμένο συνεργείο σε πελάτες είναι η προηγούμενη διετής και συνεχής συνεργασία της με τους εργολάβους. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες έχουν εκπαιδευτεί από έμπειρα στελέχη της POOLSTONES by SOFIKITIS και ορισμένοι μάλιστα από αυτούς έχουν αποκτήσει εμπειρία στην κατασκευή πισίνων ανά τον κόσμο.

Παραγωγή & Συσκευασία

Η Poolstones  ακολουθεί ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα παραγωγής και τα προϊόντα της αποστέλλονται οδικώς, ατμοπλοϊκώς αλλά και αεροπορικώς σε όλες τις σύγχρονες και απαιτητικές παγκόσμιες αγορές.

Συγκριτικές δοκιμές και έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλες τις παραγωγικές φάσεις ακολουθώντας συγκεκριμένα πρότυπα. Η παραγωγή διαρθρώνεται σε ηλεκτρονικούς ελέγχους και ολοκληρώνεται με την εκτύπωση των συνοδευτικών ετικετών και των συσκευασιών, καθώς επίσης και τη συντήρηση των δειγμάτων σύγκρισης για κάθε παραγγελία για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, η συσκευασία των προϊόντων, ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν και τον προορισμό. Τα πιο συνηθισμένα υλικά συσκευασίας είναι το φελιζόλ, το νάιλον, η συρρικνωμένη μεμβράνη, καθώς και τα χάρτινα ανακυκλούμενα κουτιά. Για τη συσκευασία των εξαγωγών, χρησιμοποιούνται επιπλέον ξύλινα κιβώτια (crates), τα οποία παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και μπορούν να φορτωθούν στο κοντέινερ.

Σε κάθε παλέτα-ξύλινο κιβώτιο αντιστοιχεί μια ετικέτα που συνοδεύει κάθε παράδοση παραγγελίας πελάτη μαζί με την ανάλυση του περιεχομένου των παλετών καθώς και μια λίστα συσκευασίας. Το μέσο βάρος κάθε παλέτας είναι οι 700-1.000 κιλά, ενώ το ακριβές βάρος κάθε παραγγελίας αναφέρεται στα συνοδευτικά έγγραφα.

Παράδοση & Όροι Πληρωμής

Η Poolstones  παραδίδει τα προϊόντα στο εργοστάσιο στην Επίδαυρο, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του κόσμου, εφόσον αυτό έχει προσυμφωνηθεί εγγράφως μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

Οι ημερομηνίες που αναφέρονται από την εταιρία για την παράδοση των προϊόντων είναι προσεγγιστικές και συνεπώς η Poolstones  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων που δεν οφείλεται σε δική της υπαιτιότητα.

Κάθε αποστολή προϊόντων αποτελεί μια ξεχωριστή συναλλαγή και ο αγοραστής τιμολογείται κατά την παράδοση ή την αποστολή, ανάλογα με τους όρους που έχουν συμφωνηθεί.  Σύμφωνα με τους όρους πληρωμής, καταβάλλεται από τον πελάτη προκαταβολή, με το ποσοστό αυτής να καθορίζεται από τον τύπο των προϊόντων που θα επιλέξει ο πελάτης, αν πρόκειται δηλαδή για παραγγελίες τυποποιημένων προϊόντων ή ειδικών παραγγελιών. Η εξόφληση πραγματοποιείται με την παράδοση των προϊόντων.  Τα δείγματα παρέχονται χωρίς χρέωση, αλλά το κόστος μεταφοράς τους (ταχυμεταφορές ή πρακτορείο μεταφορών) υπάγεται πάντα στις υποχρεώσεις του πελάτη.

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ