Νέος τύπος υπερχείλισης με 2 τεμάχια, χωρίς σχάρα

Πιστή στη δέσμευσή της για νέες λύσεις στη διακόσμηση της πισίνας, η SOFIKITIS Poolstones διευρύνει και εξελίσσει την προϊοντική της γκάμα στη βάση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο υπερχείλισης που αποτελείται από δύο τεμάχια και δεν περιλαμβάνει σχάρα.

Το νέο προϊόν προκύπτει από το πάντρεμα κλασικών γραμμών με μια πιο σύγχρονη και μίνιμαλ προσέγγιση, δημιουργώντας ένα νέο και καινοτόμο αποτέλεσμα. Tο υπερχειλίζον νερό παροχετεύεται στο εσωτερικό του καναλιού με έναν κρυφό και εντελώς αθόρυβο τρόπο, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή απορροή. Συγκεκριμένα, το νερό παροχετεύεται στο εσωτερικό του καναλιού μέσα από τις εγκάρσιες κρυφές σχισμές τύπου U, ενώ προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία καθαρισμού του καναλιού, έχει δημιουργηθεί το σχετικό επισκέψιμο τμήμα.

Το νέο μοντέλο υπερχείλισης, όπως και τα υπόλοιπα, ενδείκνυται και για τις δημόσιες πισίνες, αφενός λόγω της αυξημένης αντοχής και ανθεκτικότητάς του αλλά και λόγω της μέγιστης αντιολισθηρότητας, και συνεπώς ασφάλειας, που μπορεί να επιτευχθεί με την επεξεργασία της αμμοβολής.

Με γνώμονα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική, η νέα μας πρόταση για υπερχείλιση προορίζεται για τη δημιουργία διαχρονικών έργων που αντανακλούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών, προσελκύουν τα βλέμματα και προωθούν την ισορροπία μεταξύ φύσης και τέχνης.