Παρουσίαση των προϊόντων της SOFIKITIS Poolstones σε Σεμινάριο της Neta Havuz

Τα προϊόντα και οι καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης πισίνων και σπα της SOFIKITIS Poolstones βρέθηκαν στο επίκεντρο του Σεμιναρίου που διοργανώθηκε από τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Τουρκία, Neta Havuz, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2015, στην Αττάλεια. Κορυφαίοι  επαγγελματίες του χώρου προσεκλήθησαν και έλαβαν μέρος στο σεμινάριο, συγκροτώντας ένα πολύ δυναμικό και καταρτισμένο κοινό.

Ο κ. Κωστάκης, εκπρόσωπος της SOFIKITIS Poolstones και ένας εκ των δύο κεντρικών ομιλητών του Σεμιναρίου, πραγματοποίησε μια διεξοδική παρουσίαση σχετικά με το όραμα της εταιρίας, τα προϊόντα της, τις δυνατότητες εφαρμογής τους, καθώς και τα πλεονεκτήματα της χρήσης τους έναντι άλλων υλικών, τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και σε επίπεδο ασφάλειας και αντοχής.

Η παρουσίαση αποτέλεσε εφαλτήριο για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό, την ανταλλαγή ιδεών και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και τις προοπτικές που παρουσιάζει ο χώρος της πισίνας. Ο κ. Κωστάκης αναφέρθηκε εκτενώς και στις νέες προκλήσεις που αναδύονται στη βιομηχανία της πισίνας, συνοψίζοντας τις προτάσεις της εταιρίας για την αντιμετώπισή τους.

Σε συνέχεια του σεμιναρίου, τα προϊόντα της εταιρίας παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της Έκθεσης Yapi Decoor Ankara, από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου 2015 στο περίπτερο της Neta Havuz,  δίνοντας την ευκαιρία στους ήδη εξοικειωμένους με το μάρμαρο Τούρκους επισκέπτες, να ανακαλύψουν την αξία της σύγχρονης εφαρμογής φυσικών διακοσμητικών πετρωμάτων σε πισίνες και σπα.