Νέο έργο και νέα συνεργασία στη Νότιο Αφρική

Η διακόσμηση της πισίνας του κ. Steve Clark με προϊόντα της εταιρίας μας αποτέλεσε την αρχή μιας ιδιαίτερα σημαντικής συνεργασίας μεταξύ της SOFIKITIS Poolstones και της εταιρίας Island Pools στη Νότιο Αφρική, καθώς ήταν ο κ. Clark αυτός ο οποίος αποτέλεσε τη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των δύο εταιριών φροντίζοντας για τη γνωριμία τους, μια γνωριμία η οποία πολύ σύντομα κατέληξε στην υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών. Η εταιρία με έδρα τη Νότιο Αφρική ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της SOFIKITIS Poolstones στη χώρα, μένοντας φανερά ικανοποιημένη από την ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα των μαρμάρινων προϊόντων της.

Ο νέος μας συνεργάτης θα αποτελεί εφεξής το συνδετικό κρίκο και τη γέφυρα επικοινωνίας της SOFIKITIS Poolstones και των υφιστάμενων ή νέων πελατών στη Νότιο Αφρική, εξασφαλίζοντας την κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους.  Κύριο μέλημα της Island Pools θα αποτελεί η έρευνα αγοράς και η διασφάλιση της διαθεσιμότητας δειγμάτων, καθώς και η εξυπηρέτηση σε σύντομους χρόνους της ζήτησης των υποψηφίων πελατών. Θεωρούμε το νέο μας συνεργάτη ως μια σημαντική προσθήκη στην εταιρία εξαιτίας της πολυετούς του εμπειρίας και της υψηλής τεχνογνωσίας.

Όσον αφορά στο συγκεκριμένο έργο του κ. Clark, ένα σχέδιο πισίνας σε κλασικές γραμμές ενισχύθηκε αισθητικά με προϊόντα υπέροχης υφής κατασκευασμένα από Τεχνομάρμαρο. Προκειμένου να επιτευχθεί ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, προσπαθήσαμε να σχεδιάσουμε τα προϊόντα μας με έναν έξυπνο και λειτουργικό τρόπο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Μια όμορφη και λειτουργική πισίνα που να είναι πλήρως ενσωματωμένη στο περιβάλλον της αποτέλεσε την υπ’αριθμόν 1 προτεραιότητα για εμάς, ενώ η λειτουργικότητα του έργου επετεύχθη χάρις στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και τη βέλτιστη τοποθέτηση των τεμαχίων.