UniPooL Co. LTD: Ο διανομέας της SOFIKITIS Poolstones στην Αρμενία

Μία ακόμη συνεργασία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, έχοντας και αυτή ως στόχο τη διάθεση των προϊόντων της SOFIKITIS Poolstones στις διεθνείς αγορές κατά τρόπο απρόσκοπτο και άμεσο. Με το νέο μας διανομέα στην Αρμενία, την εταιρία UniPooL Co. LTD, μοιραζόμαστε τον κοινό στόχο για μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μέσα από τη διάθεση προϊόντων με υψηλό βαθμό πρωτοτυπίας. Ο κοινός αυτός στόχος προμηνύει μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία, η έναρξη της οποίας επισφραγίστηκε με την κατασκευή δύο νέων έργων.

Η UniPooL Co. LTD δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας και της σάουνας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επίπεδο φωτισμού, αδιαβροχοποίησης, καθαρισμού, απολύμανσης κ.ο.κ στηρίζοντας τη δραστηριότητά της αυτή στη δέσμευση για παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της. Σε μια προσπάθεια για ποιοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η εταιρία εμπιστεύθηκε στην SOFIKITIS Poolstones την περιμετρική διακόσμηση με μαρμάρινα στοιχεία των πισίνων που αναλαμβάνει.

Σε συνεργασία με τη UniPooL Co. LTD και σεβόμενοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, δημιουργήσαμε ένα νέο έργο που συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια. Η συγκεκριμένη εσωτερική πισίνα διακοσμήθηκε περιμετρικά με προϊόντα της εταιρίας μας και συγκεκριμένα με επιχείλια και σχάρες από μάρμαρο Sunny.