Έκθεση Piscina & Wellness Barcelona, Οκτώβριος 2015

Η ετήσια Έκθεση Piscina & Wellness Barcelona 2015 ανοίγει τις πύλες της από τις  13 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Gran Via», έχοντας ανανεωθεί πλήρως ακόμα και σε επίπεδο λογοτύπου και ονομασίας, καθώς το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον τομέα του Wellness οδήγησε τους διοργανωτές να συμπεριλάβουν τον όρο αυτό στην επίσημη ονομασία της Έκθεσης. Εκθέτες και επαγγελματίες του χώρου από 100 διαφορετικές χώρες του κόσμου αναμένεται να παρευρεθούν, ανταλλάζοντας γνώμες και ιδέες γύρω από τον κλάδο. Η εταιρία μας, συμμετέχοντας αδιαλείπτως στην Έκθεση, συνεχίζει και φέτος αυτήν την παράδοση (Stand 218, Hall P2, Level 0, Street B).

Το μέγεθος του εκθεσιακού χώρου (12.800 τ.μ.), καθώς και ο αριθμός των άμεσων εκθετών (262) αποτελούν μια σαφή ένδειξη τους διεθνούς ενδιαφέροντος που προκαλεί ο κλάδος της Πισίνας στην Ισπανία, καθώς και το υψηλό επίπεδο επενδύσεων σε τομείς που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία και τον κλάδο του Wellness.

Στην Έκθεση θα συμπεριλαμβάνεται επίσης ένας χώρος παρουσίασης νέων προϊόντων, καθώς και ένας χώρος προβολής μεθόδων για την αναδημιουργία των εγκαταστάσεων που σχετίζονται με τον τομέα του Wellness. Τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η εταιρία μας στο συγκεκριμένο χώρο είναι τα εξής: μια σπονδυλωτή σχάρα απορροής από αντιολισθηρό μάρμαρο Καβάλα, ένα μαρμάρινο κανάλι υπερχείλισης, αντιολισθηρά μαρμάρινα δάπεδα και, τέλος, ένας μοντέλο υπερχείλισης αποτελούμενο από 3 τεμάχια.