Καλύτερες τιμές για τα πιο περιζήτητα προϊόντα μας

Η εταιρία μας, παρακολουθώντας την τάση και την προτίμηση των πελατών της για τα προϊόντα πισίνας που έχουν κατασκευασθεί από το Ελληνικό μάρμαρο της Καβάλας, αποφάσισε να τυποποιήσει τα προφίλ και τις διαστάσεις αυτών που έχουν ζητηθεί περισσότερο και να τα προσφέρει σε ακόμα καλύτερες τιμές.

Έχοντας πουλήσει τους πρώτους 8 μήνες του 2015 περισσότερα από 3.000 τρέχοντα μέτρα επιχειλίων, πάχους 3 εκατοστών, καθώς και περισσότερα από 2.000 τρέχοντα μέτρα σε σχάρες και φάσες από μάρμαρο Καβάλας, αποφάσισε να προσφέρει σε χαμηλότερες τιμές τα εξής προϊόντα:

·         Επιχείλιο Καβάλας, KVA2 με διαστάσεις 61x25x3εκ

·         Σχάρα Καβάλς, KV0C, με διαστάσεις 61x25x3εκ

·         Φάσα Καβάλας, KVT3, με διαστάσεις 61x10x3εκ

Οι νέες τιμές θα ανακοινωθούν στην Έκθεση Piscina Barcelona 2015, η οποία θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο amouzakis@poolstones.com ή στο nkostakis@poolstones.com προκειμένου να ζητήσετε ραντεβού για συνάντηση κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, στο περίπτερό μας Stand 218, Hall P2, Level 0, Street B, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε εις βάθος όχι μόνο σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές, αλλά και σχετικά με τα προϊόντα μας εν γένει.

Η απόφαση αυτή, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξή της δέσμευσης της νέας μας Διευθύνουσας Συμβούλου, κ. Κουτσουράδη Βασιλικής, σύμφωνα με την οποία, η εταιρία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ακόμα καλύτερες τιμές στα προϊόντα της χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητά τους.