Οι 10 καλύτερες ιδιωτικές πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο

Η πληθώρα επιλογών και ο μεγάλος ανταγωνισμός δεν επιτρέπουν εύκολα σε ένα ξενοδοχείο να ξεχωρίσει. Συνήθως, η επιλογή καταλύματος για διακοπές κρίνεται στις λεπτομέρειες και κυρίως στις ιδιαίτερες παροχές. Μια από τις παροχές που μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη είναι αυτή της ιδιωτικής πισίνας. Είναι προσωπική, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις χωρίς περιορισμό(χρόνου ή παρέας) και βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κρεβάτι του δωματίου σου.

 

Συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες ιδιωτικές πισίνες ξενοδοχείων, ανάμεσά τους και μια ελληνική, και σας τις παραθέτουμε παρακάτω.

Οι 10 καλύτερες ιδιωτικές πισίνες

Amangiri Resort, Canyon Point, ΗΠΑ

©Aman Amangiri
©Aman Amangiri

Ιδιωτική πισίνα με θέα το εντυπωσιακό Grand Canyon προσφέρεται σε 6 από τις σουίτες του καταλύματος.

Six Senses Ninh Van Bay, Βιετνάμ

©Six senses
©Six senses

Με το ξενοδοχείο να είναι κρυμμένο σε έναν από τους κόλπους του Βιετνάμ και με την πρόσβαση να πραγματοποιείται μόνο με σκάφος, η προσωπική πισίνα του δωματίου εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστή.

Cavo Tagoo, Μύκονος, Ελλάδα

©Cavo Tagoo
©Cavo Tagoo

The suites of the Greek hotel allow their customers to enjoy their private swimming pool that overlooks the endless blue of the Cyclades.

La Reunión Golf Resort & Residences, Γουατεμάλα

©Hotel La Reunión Golf Resort & Residences
©Hotel La Reunión Golf Resort & Residences

Και οι 26 σουίτες του καταλύματος διαθέτουν την  προσωπική τους πισίνα και οι ένοικοι μπορούν να κο λυμπήσουν είτε με θέα στον Ειρηνικό ωκεανό είτε με θέα σε ένα από τα τέσσερα ηφαίστεια της περιοχής.

InterContinental Hong Kong, Χονγκ Κονγκ

©InterContinental Hong Kong
©InterContinental Hong Kong

Στην καρδιά του Χονγκ Κονγκ η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου προσφέρει μια εντυπωσιακή ιδιωτική πισίνα με θέα στο λιμάνι Kowloon και την πόλη.

Royal Isabela Resort, Πουέρτο Ρίκο

©Royal Isabela
©Royal Isabela

Το resort παρέχει 20 ιδιωτικές πισίνες από μάρμαρο με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό και την πυκνή βλάστηση της βορειοδυτικής ακτής.

Gaia Retreat and Spa, Αυστραλία

©Gaia Retreat & Spa
©Gaia Retreat & Spa

Κολύμπι ανάμεσα στο πράσινο της ενδοχώρας της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου.

Ladera Resort, Αγία Λουκία

©Ladera Resort
©Ladera Resort

 

Χαλάρωση και ευεξία στην προσωπική πισίνα που παρέχει το κατάλυμα με θέα στην θάλασσα της Καραϊβικής.

Novotel Benoa, Μπαλί, Ινδονησία

©Novotel Bali
©Novotel Bali

Στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας κάτω από την τροπική βλάστηση του Μπαλί στην ιδιωτική πισίνα που διαθέτουν οι 8 βίλλες του resort.

Taj Exotica Resort and Spa, Μαλδίβες

©Taj Exotica Resort and Spa
©Taj Exotica Resort and Spa

Η πισίνα της σουίτας Ocean δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση οτι κολυμπάει στην ιδιωτική του παραλία καθώς, εκτός από το θαλασσινό νερό με το οποίο είναι γεμισμένη, περικλείεται και από άμμο.

 

Πολυτελείς Ξενοδοχειακές Πισίνες απο φυσικά πετρώματα

Η χρήση φυσικών πετρωμάτων μπορεί να αναδείξει την πολυτέλεια μιας πισίνας σε υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία, προσφέροντας μια αποκλειστική εμπειρία. Τα φυσικά πετρώματα, γνωστά για την αντοχή και την φυσική ομορφιά τους, είναι ιδανικά για τη δημιουργία μαγευτικών πισινών που εντυπωσιάζουν παραμένοντας διαχρονικές. Η ενσωμάτωσή τους στο σχεδιασμό μιάς πολυτελής πισίνας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, μεταμορφώνει τον χώρο σε μια όαση γαλήνης, συνδυάζοντας τη φυσική κομψότητα με τη σύγχρονη πολυτέλεια.