Olympic Lagoon Resort, Πάφος

Η διακόσμηση των πισίνων της ξενοδοχειακής μονάδας Olympic Lagoon Resort στην Πάφο αποτελεί το νέο έργο που αναλάβαμε μέσω της Capershill, αντιπροσώπου μας στην Κύπρο. Πρόκειται για 6 πισίνες ελευθέρου σχήματος, οι υπερχειλίσεις των οποίων θα διακοσμηθούν με μάρμαρο Καβάλας. Το έργο συμπληρώνει η επένδυση των υδρομασάζ με μάρμαρο, των ανθώνων, καθώς και η επένδυση ενός καταρράκτη με ιδιαίτερο προφίλ επιχειλίου.

Όπως όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, έτσι και το συγκεκριμένο, από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωσή του, προσεγγίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο και εξελίσσεται στη βάση των προσδοκιών και των αναγκών του πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, δεδομένου ότι το Olympic Lagoon Resort συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον εντυπωσιακά και πολυτελή θέρετρα της Κύπρου, ο βαθμός δυσκολίας και απαιτήσεων για υψηλής αισθητικής και ποιότητας αποτελέσματα αυξάνεται.

Για το λόγο αυτό, η διακοσμητική προσέγγιση που προτείναμε στον πελάτη  είναι κλασική, με σύγχρονη ευαισθησία και έμφαση σε ποιοτικά μαρμάρινα στοιχεία που προσδίδουν μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας. Είναι άλλωστε αυτός ο συνδυασμός των φυσικών πετρωμάτων με το υγρό στοιχείο που δημιουργεί αριστουργηματικά αποτελέσματα.