Ανδρέας Σοφικίτης: Ένας χαρισματικός άνθρωπος, αθεράπευτος ιδεαλιστής, ακούραστος αγωνιστής

Με μεγάλη θλίψη θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την τραγική είδηση του θανάτου του Ανδρέα Σοφικίτη.

Ο Ανδρέας Σοφικίτης υπήρξε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αμέσως συμπαθούν όλοι χάρη στην απλότητα, την προσήνεια,  το χαρακτήρα, την έμφυτη ευγένεια και τη γενναιοδωρία του.

Η συνεισφορά του τόσο στον χώρο του μαρμάρου όσο και τη βιομηχανία της πισίνας είναι δεδομένη μέσα από τις αδιάλειπτες προσπάθειές του για κατασκευή καινοτόμων και αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας προϊόντων.

To 1991 ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του, η οποία μέχρι τότε λειτουργούσε ως λατομική μονάδα παραγωγής και η συμβολή του στην ανάπτυξή της υπήρξε καταλυτική.

Όντας γεωλόγος στο επάγγελμα και με δεδομένη τη γνώση του αλλά και την αγάπη του για τα πετρώματα, του δημιουργήθηκε η ιδέα πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση των πισίνων και των σπα, αξιοποιώντας τα εγγενή χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους.

Ως αστείρευτη πηγή ιδεών και αφουγκραζόμενος τις νέες τάσεις στο χώρο της πισίνας, φρόντισε για τη διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας της εταιρίας, καθώς και τη διαρκή εξέλιξη των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών σε συνάρτηση με τις ανάγκες των πελατών. Χάρις στη δημιουργικότητά του και τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης του, η Sofikitis Poolstones καθιερώθηκε, προϊόντος του χρόνου, ως ο πλέον καινοτόμος, αποτελεσματικός και αξιόπιστος κατασκευαστής διακοσμητικών φυσικών πετρωμάτων για πισίνες.

Ένας άνθρωπος δημιουργικός, γεμάτος  όνειρα,  ελπίδες, και αγωνίες κατόρθωσε να ενισχύσει τον εξαγωγικό προσανατολισμό της Sofikitis Poolstones, επεκτείνοντας και εδραιώνοντας  την παρουσία της σε 40 χώρες ανά τον κόσμο και καθιστώντας το εμπορικό της σήμα συνώνυμο με τη διακόσμηση πισίνων, την ποιότητα, την πολυτέλεια και την καινοτομία.

Όσοι από εμάς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον υπέροχο και ηθικό αυτόν άνθρωπο με την άνευ όρων καλοσύνη, γενναιοδωρία και σεβασμό προς το συνάνθρωπο, νιώθουμε ευλογία και ευγνωμοσύνη.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.