Μετατροπή πισίνας skimmer σε υπερχείλιση, Ξενοδοχείο Vassos Nissi Plage

Με την Capershill, έναν από τους πλέον αποτελεσματικούς μας διανομείς, έχουμε επιτύχει τη μετάβαση από μια συναλλακτική σχέση σε μια στενή και υγιή συνεργασία. Τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας ήταν χρόνια επένδυσης και τώρα έχουμε ήδη ξεκινήσει να γευόμαστε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Το πιο πρόσφατο έργο που προέκυψε από τα κοινά βήματα των δύο εταιριών είναι η ανακαίνιση και η μετατροπή της skimmer πισίνας του Ξενοδοχείου Vassos Nissi Plage, στην Αγία Νάπα, σε υπερχείλιση.

Σε μια προσπάθεια να προδώσουμε μια αίσθηση διαφορετικότητας στο συνολικό αποτέλεσμα και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας, επιλέξαμε για το συγκεκριμένο έργο να εγκαταστήσουμε κανάλια υπερχείλισης από μασίφ μάρμαρο Καβάλας περιμετρικά της ελευθέρου σχήματος πισίνας.  Το καινοτόμο στοιχείο αυτού του έργου έγκειται στο γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που κατασκευάζεται κανάλι από μασίφ μάρμαρο σε καμπύλες γραμμές, προκειμένου να προσαρμόζεται σε πισίνες ελευθέρου σχήματος.

Με τη χρήση μαρμάρινων στοιχείων κατορθώσαμε να προσδώσουμε ένα διαχρονικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες των πελατών μας. Η αξία του μαρμάρου έγκειται στα προφανή και εγγενή χαρακτηριστικά του. Η διαχρονική κομψότητα,  η προσαρμοστικότητα σε κάθε στυλ διακόσμησης, η αντοχή και η ανθεκτικότητα, όλα αυτά καθιστούν το μάρμαρο μια εξαιρετική επιλογή για κάθε έργο.