Νέο έργο στη Μάνη με εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές μαρμάρου

Συνδυάζοντας τη φαντασία με τη λειτουργικότητα, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, ολοκληρώσαμε πρόσφατα το νέο μας έργο που ικανοποιεί απόλυτα όλες τις αισθήσεις. Το νέο αυτό έργο περιελάμβανε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές, όπως  η διακόσμηση της πισίνας, η δαπεδόστρωση του περιβάλλοντος χώρου της πισίνας και του εσωτερικού του σπιτιού, καθώς και η επένδυση του μπάνιου, δίνοντας μια αίσθηση πρωτοτυπίας στο συνολικό αποτέλεσμα.

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί η αισθητική συνοχή μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού και με μινιμαλιστική διάθεση, επιλέχθηκαν φιλικά προς το περιβάλλον μαρμάρινα προϊόντα, υψηλής αισθητικής, σχεδόν για κάθε επιφάνεια. Ακολουθώντας τη δική μας σύγχρονη εκδοχή γύρω από την κλασσική διακόσμηση και αξιοποιώντας τις αντιθέσεις μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, παραδώσαμε ένα έργο με διαχρονική αξία, που υπερβαίνει τα συνηθισμένα.

Η αξία του μαρμάρου έγκειται στα προφανή και εγγενή χαρακτηριστικά του. Η διαχρονική του κομψότητα, η προσαρμοστικότητά του στην εκάστοτε διακοσμητική προσέγγιση, καθώς και η αντοχή και η ανθεκτικότητα καθιστούν το μάρμαρο ως την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Η χρήση μαρμάρου ως δομικού υλικού ενδείκνυται για πολλαπλές εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εξαιτίας των εξαιρετικών αισθητικών και όχι μόνο, δυνατοτήτων που προσφέρει. Η χρήση μαρμάρου συνιστάται κυρίως για τις κουζίνες και τα μπάνια λόγω της αντιολισθητικής του ιδιότητας, καθώς και της αυξημένης υγιεινής και της υψηλής αντιμικροβιακής προστασίας που προσφέρει. Συγκεκριμένα, το μάρμαρο έχει τη φυσική ικανότητα να αποτρέπει την επιβίωση των βακτηρίων και αλλεργιογόνων στην επιφάνειά του, εξασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.