Ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf, Κέρκυρα

Η λίστα των έργων μας εξακολουθεί να εξελίσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, καθώς αναλαμβάνουμε διαρκώς νέα, διαχρονικά και άκρως εντυπωσιακά έργα. Το νέο έργο που ολοκληρώσαμε πρόσφατα στην Κέρκυρα προκαλεί τόσο τον δικό μας ενθουσιασμό όσο και του πελάτη μας. Το ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf, συμφερόντων της Κυπριακής εταιρίας Louis, ανακαινίσθηκε πρόσφατα και στο πλαίσιο της ανακαίνισης αυτής, οι πισίνες του ανακατασκευάστηκαν πλήρως.

Το συγκεκριμένο έργο συνδυάζει αρμονικά την ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα με νέες ιδέες και καινοτόμες λύσεις. Τα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκε από τον πελάτη η εταιρία Capershill, η οποία αποτελεί το διανομέα μας στην Κύπρο, επιβεβαιώνουν ότι όταν οι ανάγκες και τις ιδέες των πελατών συνδυάζονται με τα προϊόντα της  POOLSTONES by SOFIKITIS, τότε προκύπτει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το ιδιαίτερο σχήμα των πισίνων του ξενοδοχείου αποτυπώθηκε από τοπικό Τοπογράφο Μηχανικό, ενώ όλες οι πισίνες αποτελούν μια ισχυρή επιβεβαίωση της ακρίβειας της παραγωγής της POOLSTONES by SOFIKITIS. Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού, οι πισίνες εισήχθησαν στο σύστημα ψηφιακά, και μπόρεσαν να εξαχθούν εξ ολοκλήρου, ώστε το κάθε κομμάτι να συνδέεται επακριβώς με το γειτονικό του.  Η διάσταση των κομματιών που συνέθεσαν τις πισίνες ήταν παρόμοια με την πραγματική, προκειμένου να εξαλειφθούν οι μεγάλες διαφορές στην εγκατάσταση.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.