Μετατροπή πισίνας skimmer σε υπερχείλιση, Γλυφάδα

Το πιο πρόσφατο έργο που ολοκλήρωσε η POOLSTONES by SOFIKITIS συνίσταται στη μετατροπή μιας πισίνας skimmer, χαμηλής στάθμης, σε πισίνα υπερχείλισης με την εγκατάσταση περιμετρικού καναλιού υπερχείλισης και μέσα από μια σύντομη, αποτελεσματική και οικονομική διαδικασία.

Δεδομένου του περιορισμένου χώρου μεταξύ της πισίνας και της κατοικίας, η περιμετρική τοποθέτηση καναλιού, θεωρητικά θα ήταν μια δύσκολη διαδικασία, καθώς οι πιο συνηθισμένες υπερχειλίσεις απαιτούν μία ζώνη περιμετρικά της πισίνας φάρδους 60 έως 70 εκατοστών. Το συγκεκριμένο, ωστόσο, κανάλι υπερχείλισης που κατασκευάζεται αποκλειστικά από την POOLSTONES by SOFIKITIS απαιτεί τον μικρότερο δυνατό χώρο και τις λιγότερες τροποποιήσεις κατά την μετατροπή μιας υφιστάμενης πισίνας skimmer σε πισίνα υπερχείλισης.

Το κανάλι που επιλέχθηκε για την ανακαίνιση της συγκεκριμένης πισίνας ήταν από συμπαγές μάρμαρο Καβάλας και η απορροή του εξασφαλίστηκε χάρις στην τοποθέτηση σωλήνων  διαμέτρου 120 χιλιοστών, κάθε 4 μέτρα.

Η προσέγγιση που υιοθετήθηκε ως προς τη διακόσμηση της συγκεκριμένης πισίνας είναι κλασική, με σύγχρονη ευαισθησία και ποιοτικά διαχρονικά στοιχεία, όπως το εξαιρετικό μοντέλο σχάρα αποστράγγισης που επελέγη από τον πελάτη και ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες του. Το τελευταίο αυτό μοντέλο σχάρας έχει σχεδιαστεί δημιουργικά και με γνώμονα την καινοτομία, παραπέμποντας οπτικά σε ζάρι. Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών εκείνων οι οποίοι επιθυμούν η διακόσμηση της πισίνας τους να ενθαρρύνει την απλότητα, χωρίς να θυσιάζεται η κομψότητα.

Στην περίπτωση αυτής της σχάρας, το υπερχειλίζον νερό απορρέει από τις δυο παράλληλες σχισμές κατά μήκος του καναλιού και στη συνέχεια  το νερό παροχετεύεται στο εσωτερικό του καναλιού με έναν κρυφό και εντελώς αθόρυβο τρόπο.

Το επιτυχές αυτό αποτέλεσμα αποδίδεται επίσης στην καταπληκτική συνεργασία που είχαμε με την έμπειρη εταιρία κατασκευής πισίνων, CRYSTAL POOLS, η οποία βασιζόμενη στην ακρίβεια και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια κατά την εγκατάσταση, μας βοήθησε να εκπληρώσουμε τα όνειρα των πελατών μας.