Ξενοδοχείο Four Seasons, Κύπρος

H POOLSTONES by SOFIKITIS ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα ακόμη έργο υψηλού αισθητικού αποτελέσματος, το οποίο περιελάμβανε την αντικατάσταση της πλαστικής σχάρας της πισίνας του πολυτελούς Ξενοδοχείου Four Seasons στην Λεμεσό της Κύπρου με τη νέα μαρμάρινη σπονδυλωτή σχάρα Easy Spine που εισήγαγε πρόσφατα η εταιρία και ταιριάζει σε όλες τις πισίνες υπερχείλισης, ορθογώνιες ακόμα και ελευθέρου σχήματος.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε, το τεχνομάρμαρο, μπεζ χρώματος, με την εγγενή ομορφιά του,  προσέθεσε πολυτέλεια και διαχρονική κομψότητα συμβάλλοντας σημαντικά στο υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Οι μαρμάρινες μπάρες επικάθησαν άψογα στις εσοχές της προϋπάρχουσας πλαστικής σχάρας και η συναρμολόγησή τους επετεύχθη χωρίς κόπο με την τοποθέτηση της ειδικής αντικραδασμικής ταινίας.

Το σχήμα της πισίνας, με περίμετρο 220 μέτρων, είναι ενδεικτικό του ότι η νέα σπονδυλωτή σχάρα Easy Spine, η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπορεί να δώσει λύση σε πισίνες οιουδήποτε σχήματος. Σε συνδυασμό δε με το εξειδικευμένο λογισμικό που διαθέτει η POOLSTONES by SOFIKITIS εξασφαλίζεται η ακρίβεια κατά την τοποθέτηση της σχάρας.