Ηνωμένο Βασίλειο, Spatex 24 Φεβρουαρίου 2014

Για ενδέκατη (11η) συνεχή χρονιά η POOLSTONES by SOFIKITIS χαιρετίζει με τη συμμετοχή της τον διεθνή διοργανωτή και εκθέτη SPATEX, στην δέκατη όγδοη (18η) έκθεση επαγγελματιών στη βιομηχανία των κολυμβητικών δεξαμενών, θεραπευτικών λουτρών «Spa» και θερμόλουτρων «Sauna», για το Φεβρουάριο του έτους 2014. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας, 525.

Διοργάνωση με μικρή εμβέλεια αλλά με σχετικά αντιστρόφως ανάλογο αντίκρισμα, κατάφερε να εξασφαλίσει, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρίας, πλήθος επαφών και ανάλογο πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών για την POOLSTONES by SOFIKITIS μέχρι σήμερα.

Υπογραμμίζεται εδώ, ότι η χώρα φιλοξενίας, η Αγγλία, ήταν η πρώτη που η εταιρία είχε από την αρχή δυναμική και δεόντως ανταγωνιστική παρουσία.  Σημαντικό γεγονός για την επερχόμενη όμως διοργάνωση θεωρείται και η αλλαγή της πόλης φιλοξενίας από το Brighton στο Coverty. Τόσο η διοργάνωση όσο και η παρουσία της POOLSTONES by SOFIKITIS για το επόμενο έτος αναμένεται να στεφθεί για ακόμη μια φορά με επιτυχία.