Neta Havuz: O διανομέας της POOLSTONES by SOFIKITIS στην Τουρκία

Η Τουρκία είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, την οποία η POOLSTONES by SOFIKITIS «πολιορκεί» συστηματικά τα τελευταία 4 χρόνια.  Η επιμονή των στελεχών της εταιρίας για την εξεύρεση ενός δυναμικού συνεργάτη ο οποίος θα πιστέψει στα υλικά της και θα αναλάβει τη διανομή τους στην Τουρκική επικράτεια μέσω ενός οργανωμένου δικτύου, απέφερε καρπούς τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά το πρόσφατο ταξίδι του κ. Κωστάκη στην Κωνσταντινούπολη, η Neta Havuz επιλέχθηκε ανάμεσα σε τουλάχιστον 6 υποψήφιες εταιρίες για τη διανομή των προϊόντων της POOLSTONES by SOFIKITIS στην Τουρκία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Nebil Tambay, θα επισκεφθεί την Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της POOLSTONES by SOFIKITIS στην Πελοπόννησο, με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη γνωριμία με την εταιρία και τις δυνατότητες παραγωγής της.

Την άνοιξη του 2014 θα διεξαχθεί ειδική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή Αρχιτεκτόνων και Σχεδιαστών από τη γείτονα χώρα, καθώς και του Τουρκικού Επιμελητηρίου, με σκοπό την παρουσίαση των προϊόντων της POOLSTONES by SOFIKITIS, των πλεονεκτημάτων αυτών και των πεδίων εφαρμογής τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της POOLSTONES by SOFIKITIS και σε συνδυασμό με την κοινή συμμετοχή των δύο εταιριών στη Διεθνή Έκθεση Πισίνας στην Τουρκία τον Μάιο του 2014, αναμένεται να αποτελέσουν την αρχή μιας προσπάθειας εξοικείωσης της Τουρκικής αγοράς με τη χρήση πολυτελών και αυθεντικών υλικών για την κατασκευή και ανακαίνιση πισίνας και Spa.

Η Τουρκία είναι μια χώρα με μακρά ιστορία στην παραγωγή και εξαγωγή μαρμάρων, καθώς και παράδοση στα μαρμάρινα Τουρκικά Λουτρά (χαμάμ). Παρά την προηγμένη τεχνογνωσία γύρω από τα μάρμαρα, την οποία προσφέρει η Τουρκική αγορά, η χώρα αρχίζει μόλις τώρα να ανακαλύπτει την αξία της σύγχρονης εφαρμογής φυσικών διακοσμητικών πετρωμάτων σε πισίνες και Spa.