Tim Harris: Ο νέος συνεργάτης της POOLSTONES by SOFIKITIS για τις ΗΠΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε εκ νέου στην ομάδα μας τον κ. Tim Harris. Ο νέος μας συνεργάτης με την ιδιαίτερη άποψη και τεχνογνωσία ως προς την εγκατάσταση μαρμάρινων διακοσμητικών στοιχείων, αναμένεται να προσδώσει νέα διάσταση στις υπηρεσίες της POOLSTONES by SOFIKITIS.

Ο κ. Harris θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες της POOLSTONES by SOFIKITIS για επέκταση της παρουσίας της στην αγορά των ΗΠΑ. Αναλαμβάνοντας τη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ της εταιρίας και των υφιστάμενων ή νέων πελατών και εξασφαλίζοντας την κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους, ο νέος συνεργάτης θα εκπληρώνει καθημερινά την εταιρική αποστολή.

Θεωρούμε το νέο μας συνεργάτη ως μια σημαντική προσθήκη στην εταιρία, δεδομένης της εκτενούς εμπειρίας του στην τοποθέτηση πλακιδίωνμαρμάρων, της τεχνογνωσίας του ως προς τα προϊόντα της POOLSTONES by SOFIKITIS, καθώς και της γνώσης του γύρω από τις ειδικές συνθήκες στον τομέα των εισαγωγών της  Αμερικάνικης αγοράς. Επί του παρόντος ο κ. Harris εργάζεται στην εταιρία Harris Bros, έναν από τους κυριότερους πελάτες μας από το 1990 έως το 2007, και χορηγό του Genesis 3 Design Group.

Η κ. ?ντα Σκαφτούρου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Πωλήσεων της POOLSTONES by SOFIKITIS έχει αναλάβει πρωταρχικό ρόλο στην παρακολούθηση των πωλήσεων και της επικοινωνίας στην αγορά των ΗΠΑ. Η κ. Σκαφτούρου, μάλιστα,  εκπροσώπησε την εταιρία για 2η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Πισίνας και Σπα στην Αμερική (Νέα Ορλεάνη, 2012 & Λας Βέγκας, 2013).