Elaine Brooks: Η νέα συνεργάτιδα της POOLSTONES by SOFIKITIS για το Ηνωμένο Βασίλειο

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Elaine Brooks, η οποία με την πολυετή εμπειρία της αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το τμήμα των Πωλήσεων της εταιρίας για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εταιρία Luxury Pools & Mosaics Ltd αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του 2013 για την POOLSTONES by SOFIKITIS, δεδομένου ότι της εξασφάλισε τον μεγαλύτερο τζίρο και τις περισσότερες παραγγελίες στην αγορά της Μ. Βρετανίας. Με αφορμή την εντυπωσιακή προθυμία της κ. Brooks, ιδιοκτήτριας της εταιρίας, για τη βέλτιστη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της, η POOLSTONES by SOFIKITIS της πρότεινε επέκταση συνεργασίας.

Η κ. Brooks θα αποτελεί εφεξής το συνδετικό κρίκο της POOLSTONES by SOFIKITIS με τους δυνητικούς πελάτες στη Μεγάλη Βρετανία. Κύριο μέλημά της θα αποτελεί η διασφάλιση της διαθεσιμότητας δειγμάτων και καταλόγων και η εξυπηρέτηση σε σύντομους χρόνους της ζήτησης των υποψηφίων πελατών. Επιπλέον, η νέα μας συνεργάτιδα θα εμπλέκεται και στην επιβεβαίωση παραγγελιών για έργα τα οποία θα υλοποιούνται είτε από την εταιρία μας είτε από την Luxury Pools & Mosaics Ltd.

Η συμβολή της κ. Brooks θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εκπλήρωση του εταιρικού σκοπού, την αύξηση, δηλαδή, της προβολής και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της POOLSTONES by SOFIKITIS στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα καθήκοντα της θα αφορούν στον προσδιορισμό των αναγκών της αγοράς, καθώς και την παροχή και υλοποίηση υψηλής ποιότητας προτάσεων για τους πελάτες μας. Τα οφέλη της μεταξύ μας συνεργασίας εντοπίζονται τόσο σε επίπεδο σχέσεων με τους πελάτες όσο και τεχνογνωσίας.