Ρωσία, 1720 Δεκεμβρίου 2013

Δύο στελέχη της POOLSTONES by SOFIKITIS και συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος Εξαγωγών, κ. Κωστάκης και ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ. Τζανέτος,  αναμένεται να μεταβούν στις 17 Δεκεμβρίου στη Ρωσία, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας FRANMER, προκειμένου να αποτυπώσουν ψηφιακά τα 50 μοντέλα πισίνας τα οποία κατασκευάζει και διακινεί η εταιρία στη Ρωσική αγορά. Η FRANMER είναι η μεγαλύτερη εταιρία στη Ρωσία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη διάθεση προκατασκευασμένων πισίνων.

Το ταξίδι αυτό αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή μιας μακράς περιόδου συνεργασίας με την εταιρία FRANMER, η οποία μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της και τα 90 σημεία πώλησης, διαθέτει ετησίως περισσότερες από 1.000 πισίνες στη Ρωσία αλλά και σε γειτονικά κράτη στη Μαύρη Θάλασσα. Έναυσμα της διαφαινόμενης συνεργασίας υπήρξε η επίσκεψη τριμερούς  αντιπροσωπείας της εταιρίας στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό σκοπό τη γνωριμία με την POOLSTONES by SOFIKITIS.

Η POOLSTONES by SOFIKITIS μπορεί να ισχυριστεί δικαίως πως η 38ετής εμπειρία της έχει συντελέσει στην ανάδειξή της ως του κορυφαίου κατασκευαστή υψηλής ποιότητας και αισθητικής μαρμάρινων διακοσμητικών πετρωμάτων. Σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση των πελατών, αναζητούμε συνεργάτες με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η FRANMER μπορεί να αναδειχθεί σε έναν πολύτιμο συνεργάτη.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.