Τουρκία, Κων/πολη 2730 Νοεμβρίου 2013

Ο κ. Κωστάκης θα πραγματοποιήσει επαγγελματικές συναντήσεις, από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου, με εκπροσώπους των πέντε μεγαλύτερων εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και εξειδικεύονται στην κατασκευή και το εμπόριο διακοσμητικών στοιχείων για κολυμβητικές δεξαμενές. Στόχος του προγραμματισμένου αυτού ταξιδιού είναι η διερεύνηση προοπτικών συνεργασίας και η παρουσίαση των βασικών ιδεών και προϊόντων της POOLSTONES by SOFIKITIS ως προς τη διακόσμηση πισίνας.

Αφορμή για την προσέγγιση της συγκεκριμένης αγοράς υπήρξε η επιτυχής συμμετοχή της POOLSTONES by SOFIKITIS στην Έκθεση Πισίνας «Havuz» που πραγματοποιήθηκε στην Κων/πολη το 2012. Η συμμετοχή στην Έκθεση αυτή είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα και στόχευε στην εξοικείωση της Τουρκικής αγοράς με τα προϊόντα της εταιρίας αλλά και της ίδιας της POOLSTONES by SOFIKITIS με τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της νέας και απαιτητικής αυτής αγοράς.

Η Τουρκία έχει μια μακρά ιστορία στην παραγωγή και εξαγωγή μαρμάρων. Η προηγμένη τεχνογνωσία γύρω από τα μάρμαρα, την οποία προσφέρει η Τουρκική αγορά, σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα προϊόντων της POOLSTONES by SOFIKITIS αναμένεται να οδηγήσουν στην επιτυχία. Επιπλέον, η Τουρκία θεωρείται ως κόμβος, γεγονός που διευκολύνει το εμπόριο με τις γειτονικές χώρες.

Το κύμα τουριστών που καταφθάνει στη χώρα τα τελευταία χρόνια δημιουργεί προσδοκίες για κατασκευή νέων ξενοδοχείων και τουριστικών θερέτρων ή για ανακαίνιση των υφιστάμενων. Η POOLSTONES by SOFIKITIS καλείται να αξιοποιήσει την ευκαιρία αυτή και να προσεγγίσει την Τουρκική αγορά, κάνοντας ένα επιπλέον βήμα για βελτίωση της συνολικής της απόδοσης.