Προοπτική συνεργασίας με τη Ρωσική εταιρία “FRANMER”

Τριμερής αντιπροσωπεία της Ρωσικής εταιρίας FRANMER, που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη διάθεση προκατασκευασμένων πισίνων, με επικεφαλής τον κ. Igor Kulinich, ολοκληρώνει σήμερα 12 Νοεμβρίου 2013 την τριήμερη επίσκεψή της στην Ελλάδα με σκοπό τη γνωριμία με την POOLSTONES by SOFIKITIS. Η επίσκεψη των τριών αυτών εκπροσώπων περιελάμβανε τη μετάβασή τους στο εργοστάσιο παραγωγής μας στην Πελοπόννησο καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους μας, έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης τη δυνατότητα επιτυχούς εισόδου των προϊόντων της POOLSTONES by SOFIKITIS στην αγορά της Ρωσίας για το 2014.

Οι Ρώσοι εκπρόσωποι δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο με τον υψηλό βαθμό οργάνωσης και καινοτομίας όσο και το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.  Τα σχόλια που αφορούσαν στον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της POOLSTONES by SOFIKITIS ήταν εξίσου κολακευτικά. Στη διάρκεια της χθεσινής τους επίσκεψης στο εργοστάσιο της εταιρίας επέλεξαν συγκεκριμένα δείγματα μαρμάρινων προφίλ επιχειλίων και σχάρας, προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή των ειδών που θα εισαγάγουν στη Ρωσική αγορά.

Σε ένα διάστημα 30 ημερών, μάλιστα, δύο στελέχη της POOLSTONES by SOFIKITIS και συγκεκριμένα ένας επαγγελματίας από το χώρο των πωλήσεων και ένας Mηχανολόγος Μηχανικός,  αναμένεται να μεταβούν στη Ρωσία, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας FRANMER, προκειμένου να αποτυπώσουν ψηφιακά τα 50 μοντέλα πισίνας τα οποία η εταιρία κατασκευάζει και διακινεί στηΡωσική αγορά.

Το ταξίδι αυτό αναμένεται να εγκαινιάσει μία μακρά περίοδο συνεργασίας με την εταιρία FRANMER, η οποία μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της και τα 90 σημεία πώλησης, διαθέτει ετησίως περισσότερες από 1.000 πισίνες στη Ρωσία αλλά και σε γειτονικά κράτη στη Μαύρη Θάλασσα. Η συνεργασία μας θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια τα οποία σχετίζονται τόσο με την ενημέρωση των διανομέων της εταιρίας για τα πλεονεκτήματα των επιχειλίων της POOLSTONES by SOFIKITIS και τη διανομή δειγμάτων όσο και τη μαζική παραγγελία πλήρους κοντέινερ επιχειλίων για την υλοποίηση των επικείμενων έργων τους.

Κοινός στόχος παραμένει η διάθεση αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντων, ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες της Ρωσικής αγοράς.