Ισπανία, Βαρκελώνη 1518 Οκτωβρίου 2013

Η Έκθεση “Piscina Barcelona” έχει εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους γεγονός το οποίο περιλαμβάνει κάθε λύση και καινοτομία, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στον τομέα των κολυμβητικών δεξαμενών υπό την σκέπη ενός νέου σχεδίου: την Διεθνή Έκθεση Aquatic, τη διεθνέστερη ‘Εκθεση του κλάδου. Η διοργάνωση αυτή είναι αφιερωμένη στην ευεξία και οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι «η επανάσταση στην ευεξία ανήκει στην Βαρκελώνη».

Η Έκθεση, θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων πριν, μετά και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Οι παραπάνω δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν για την πλήρωση της εκδήλωσης από εκπαιδευτικής απόψεως και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ποικίλες εγκαταστάσεις βασιζόμενες στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η POOLSTONES by SOFIKITIS, έχοντας επαινεθεί για τον προσανατολισμό της προς στην καινοτομία, έχει συνεχείς και συνεπείς συμμετοχές στην ετήσια καθιερωμένη Έκθεση από το 2003. Φέτος, η επιχείρηση θα εκπροσωπηθεί από τον κ. Μουζάκη και τον κ. Κωστάκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την τελευταία σειρά των προϊόντων και υπηρεσιών στους επισκέπτες.