Νέα μαρμάρινη σχάρα με επέκταση οπών έως τα άκρα της

Ακόμη ένα εντυπωσιακό έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από την POOLSTONES by SOFIKITIS. Πρόκειται για ένα έργο, για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκε το μονόχρωμο εισαγόμενο μάρμαρο East Grey, καλύπτοντας όλες τις εξωτερικές επιφάνειες σε βεράντες, αύλιους χώρους, σκαλοπάτια, ποδιές παραθύρων και πισίνα.

Μέσω της επεξεργασίας της αμμοβολής στα υλικά της πισίνας, επετεύχθη η υψηλή αντιολισθηρότητα, η οποία, ασφαλώς, θεωρείται επιβεβλημένη. Για τις υπόλοιπες επιφάνειες (δάπεδα, σκαλοπάτια, ποδιές παραθύροων) επελέγη η αμμοβολή με αντικέ φινίρισμα.

Η σχάρα της πισίνας αποτελεί το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της κατασκευής. Πέραν της απόλυτης επιτυχίας σε επίπεδο απορρόφησης του υπερχειλίζοντος ύδατος, η συγκεκριμένη σχάρα (GE9B), κατασκευάστηκε για πρώτη φορά από την POOLSTONES by SOFIKITIS με επέκταση των οπών της έως τα άκρα της, συντελώντας σε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό δε με τη σπονδυλωτή σχάρα, η οποία προτείνεται για καμπύλα τμήματα πισίνας, δημιουργείται μια αίσθηση συνέχειας, χωρίς να παρεμβάλλονται πολυάριθμες σχισμές. Δεδομένης της αισθητικής υπεροχής και της βέλτιστης απορροής νερού που εξασφαλίζει,  η συγκεκριμένη σχάρα θα επικρατήσει στην γραμμή παραγωγής της POOLSTONES by SOFIKITIS για το 2014 και εφεξής.

Το 5 εκατοστών επιχείλιο (GEC2) τοποθετήθηκε με εξογκωμένη ανάκλιση προς την πισίνα, όντας εξ’ ολοκλήρου βυθισμένο στο νερό, δίνοντας τη δυνατότητα στο νερό της πισίνας να εξαπλώνεται μέχρι το σημείο εκείνο που αρχίζει η μαρμάρινη σχάρα.