Αξιοποίηση ευκαιριών για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Η POOLSTONES by SOFIKITIS έχει προετοιμάσει καταλλήλως το έδαφος και στοχεύει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της στις δειλά αλλά σταθερά επανακάμπτουσες επενδύσεις στον ελλαδικό χώρο. Το τμήμα πωλήσεων εργάζεται πυρετωδώς προς την κατεύθυνση αυτή, υπό τις οδηγίες του τμήματος δημοσίων σχέσεων, και «καραδοκεί» για επέμβαση στη πρέπουσα επιχειρηματική επένδυση. Οι νέες ειδήσεις, όπως φαίνεται παρακάτω, επιβεβαιώνουν ακόμα μια φορά τις προβλέψεις της εταιρίας και ηχούν πολλά υποσχόμενες.

Δυο μεγάλες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού ο προϋπολογισμός των οποίων εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το ένα δισ. ευρώ, αναμένεται να υπαχθούν στο καθεστώς Fast Track, καθώς ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Invest in Greece αποφάσισε να προχωρήσει σε θετική εισήγηση προς τη Διϋπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) .

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επένδυση αφορά στη δημιουργία πολυτελούς τουριστικού χωριού στην Κοιλάδα Ερμιονίδος στην Αργολίδα, το οποίο θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδο και κτίριο λέσχης golf κατηγορίας championship, beach club και παραθεριστικές κατοικίες.

Μια είδηση και επιχειρηματική επένδυσηπρόκληση για την POOLSTONES by SOFIKITIS δεδομένης της γεωγραφικής γειτνίασης με το κέντρο παραγωγικής διαδικασίας (Εργοστάσιο/Βιομηχανία) της εταιρίας.

Η δεύτερη επένδυση αφορά τη δημιουργία τουριστικού θερέτρου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδα γκολφ και πολυτελείς κατοικίες.

Να σημειωθεί επίσης ότι σχετικά με τις επενδύσεις αυτές έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού «Invest in Greece» Στέφανο Ησαϊα ο οποίος θα τον ενημερωθεί για τα νέα έργα και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.