Διαγωνισμός POOLSTONES by SOFIKITIS

POOLSTONES by SOFIKITIS σχεδιάζει να διοργανώσει το δικό της εταιρικό διαγωνισμό. Αυτός ο διαγωνισμός έχει στόχο να προσδιορίσει και να βραβεύσει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία από όλες τις κολυμβητικές δεξαμενές που έχουν κατασκευαστεί με προϊόντα της εταιρίας.

Η POOLSTONES by SOFIKITIS θα διοργανώσει ένα διαγωνισμό για είκοσι (20) κολυμβητικές δεξαμενές ξενοδοχειακών μονάδων, και έναν άλλο για τριάντα (30) κολυμβητικές δεξαμενές κατοικιών. Ο νικητής των ξενοδοχειακών κολυμβητικών δεξαμενών θα επιβραβευτεί με συγκεκριμένη ποσότητα διακοσμητικών πετρωμάτων για την κατασκευή μελλοντικών κολυμβητικών δεξαμενών, ενώ ο νικητής της οικιστικής κολυμβητικής δεξαμενής με ένα πακέτο τετραήμερης κρουαζιέρας δύο ατόμων στα ελληνικά νησιά.

Σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών, θα προηγηθεί ένας προκριματικός γύρος και οι επιτυχούσες φωτογραφίες θα προκριθούν για τον τελικό. Κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει με μέγιστο πέντε αριθμό φωτογραφιών που θα αφορούν σε μια ή περισσότερες κολυμβητικές δεξαμενές. Ο απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η παρότρυνση των πελατών της POOLSTONES by SOFIKITIS να αισθάνονται περήφανοι για τις κολυμβητικές δεξαμενές τους και να τις κοινοποιούν στο ευρύ κοινό.

Ο όμιλος Genesis 3 Design Group θα εκτελεί αποκλειστικά χρέη κριτικής επιτροπής για το διαγωνισμό της POOLSTONES by SOFIKITIS, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της αξιολόγησης της καλύτερης από το σύνολο των φωτογραφιών των κολυμβητικών δεξαμενών, για κάθε μια από τις προαναφερθείσες κατηγορίες. Οι νικητήριες φωτογραφίες θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της διεθνούς Έκθεσης  IPSP , που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του έτους 2013 στη πόλη του Λας Βέγκας στην πολιτεία της Νεβάδα των Η.Π.Α..

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.