POOLSTONES by SOFIKITIS: Επίσημα νόμιμο μέλος του Ελληνικού Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις αρχές του Αυγούστου 2013 η POOLSTONES by SOFIKITIS υπέβαλε αίτηση για την εγγραφή της ως απλού μέλους στο Ελληνικό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να επισφραγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειές της να ανταποκριθεί στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές της ευθύνες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η αίτησή μας έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου και η POOLSTONES by SOFIKITIS αποτελεί εφεξής ενεργό μέλος του. Η συμμετοχή μας στο Δίκτυο συνεπάγεται τη στενή μας συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη για την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών σχετικά με περιβαλλοντικές και κοινωνικές πολιτικές.

Της συμμετοχής στο Δίκτυο προηγήθηκε η έκδοση και δημοσιοποίηση ενός εγχειριδίου ΕΚΕ, στο οποίο συνοψίζονται και παρουσιάζονται οι δεσμεύσεις και οι πρακτικές της POOLSTONES by SOFIKITIS σε επίπεδο ΕΚΕ, ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου, τη δημιουργία, δηλαδή, οφέλους τόσο για την κοινωνία και όσο και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.