Atlas Group – Ισπανία: Όταν η ικανοποίηση συναντάει τον αυθορμητισμό

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για κάθε επαγγελματία όταν ξαφνιάζει ευχάριστα τους πελάτες συνεργάτες του. Μια τέτοια ικανοποίηση επεφύλαξε η πρόσφατη εμπειρία του κ. Udo Fleischmann της Atlas Group στην διάρκεια της αρκετά σημαντικής παραγγελίας του, της 1ης που δεχθήκαμε αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Atlas Group είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος μας πελάτης στην Ισπανία. Τα τελευταία 3 χρόνια συνεργαζόμαστε επιτυχώς στην βάση εκτέλεσης παραγγελιών by project και γνωρίζουμε όλο αυτό το διάστημα ότι καταφέρνουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του πελάτη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η φετινή παραγγελία του τον Σεπτέμβρη 2013 ήταν από τις μεγαλύτερες αφού ήταν πλέον του μισού φορτηγού και κάλυπτε ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο έργο και τα δύο με μαρμάρινες υπερχειλίσεις. Αυτό που πραγματικά όμως ήταν πρωτόγνωρο για τον συνεργάτη μας κ. Udo Fleischmann της Atlas Group ήταν η συνεχής καθημερινή ενημέρωση της εξέλιξης της παραγγελίας του που ελάμβανε ανελλιπώς μέσω email.

Εξαιτίας αυτής της εμπειρίας του και απευθυνόμενος στον υπεύθυνο εξαγωγών της εταιρίας μας κ.Μουζάκη, έγραψε σε email του στις 10 Σεπτέμβρη 2013:

“Dear Andreas, we are impressed very professional how you doing that, the payment will be done today.

Best regards

Atlas Group

Udo Fleischmann”