Η Capershill Ltd από την Κύπρο και η φθινοπωρινή ευχάριστη έκπληξη που μας επιφύλαξε

Ήταν πραγματική έκπληξη για την Sofikitis Poolstones η υποδοχή αυτό τον Σεπτέμβρη μιας νέας παραγγελίας για ένα ολόκληρο container με επιχείλια και σχάρες από τον παλαιότερο αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Κύπρο, την Capershill Ltd.

Είναι γεγονός ότι τα έκτακτα οικονομικά γεγονότα που συνέβησαν στο νησί τον Μάρτη του 2013, άλλαξαν πολλά πράγματα, αλλά από ότι φαίνεται όχι όλα.

Η Capershill δείχνει ότι αποδεικνύεται στην πράξη πολύ ανθεκτική στην κρίση και ανανεώνει το στοκ σε μαρμάρινα αξεσουάρ πισίνας που διατηρεί (από το 2007 που συνεργάζεται μαζί μας) στις αποθήκες της στην Λευκωσία.

Οι μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες της παραγγελίες δείχνουν ότι θα επιτύχει υπερκάλυψη κατά 180% του ετήσιου συμφωνηθέντος στόχου για το 2013 και σε αυτό συνετέλεσε και η ανακαίνιση αρκετών και σημαντικών ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση για μεγέθυνση του όγκου δουλειάς όλων μας, ακόμη και σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες.

Μέσα από τις γραμμές αυτές θα θέλαμε και εγγράφως να συγχαρούμε τον κ.Ττοφή Γιώργο μηχανολόγο και συνιδιοκτήτη της Capershill Ltd που πίστεψε στα προϊόντα μας από το 2007, και τα έκανε συνώνυμο της προσιτής πολυτέλειας σε όλη την Κύπρο.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.