iPool 2013: Η τελική φάση του διαδικτυακού Διαγωνισμού Πισίνας

Η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό iPool2013 επισφραγίστηκε με την κατάληψη της πρώτης θέσης κατά το πρώτο μέρος του διαγωνισμού, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2013. Το έργο μας, που υλοποιήθηκε στη Σκιάθο, κατόρθωσε να εντυπωσιάσει το κοινό και να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Το έργο αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς, παρά το γεγονός ότι κατασκευάστηκε σε μία περίοδο που η εταιρία μας βρισκόταν σε πρώιμο στάδιο ως προς την εξειδίκευσή της στη διακόσμηση πισίνων, συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έργα μας.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι το μάρμαρο California Honey, το οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα και εξορύσσεται στο Μαρόκο. Οι επεξεργασίες (φινίρισμα) που το συνοδεύουν είναι αυτή του χτυπήματος και αυτή του χτενίσματος. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του μας δόθηκε η δυνατότητα να διακοσμήσουμε υπερχείλιση με κανάλι, καταρράκτη, δαπεδόστρωση, τοίχους από φυσική πέτρα και πάγκους εξωτερικής κουζίνας.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του έργου στην ιδιωτική αυτή βίλα στη Σκιάθο ενισχύεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από την υπέροχη ελληνική φύση, που και σε αυτήν την περίπτωση κλέβει τις εντυπώσεις.

Ας σημειωθεί πως από το 2006 το έργο μας αυτό υποδέχεται τους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας http://www.genesis3.com του “The Genesis 3 Design Group”, καθώς έχει επιλεγεί σαν αρχική σελίδα και παραμένει εκεί για 7 χρόνια.