Υπερχείλιση με μπλε μάρμαρο Διονύσου

Στο Ναύπλιο της Αργολίδος τοποθετήθηκε η πρώτη υπερχείλιση από  ανεξίτηλα οξειδωμένο μάρμαρο Διονύσου γαλάζιας απόχρωσης, σε υπερχείλιση εξωτερικής πισίνας τύπου καταρράκτη.

Λόγω της μειωμένης αντοχής στο ηλιακό φως των έγχρωμων διακοσμητικών υλικών, είναι αλήθεια πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που τόσο ευαίσθητα χρώματα σαν το γαλάζιο χρησιμοποιούνται σε εξωτερικές εφαρμογές.

Ο συγκεκριμένος πελάτης ήταν αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο υλικό στην εξωτερική του πισίνα, μιας και κανέα άλλο φυσικό ή τεχνητό υλικό δεν βρήκε που να του αρέσει σε γαλάζια απόχρωση.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και συμβιβάστηκε με την ανάγκη κάθε χρόνο να ανανεώνει την wet look αδιαβροχοποίηση που χρησιμοποιήθηκε για την προστασία των υλικών του, ώστε να μπορέσει να βλέπει για πολλά χρώνια το χρώμα της αρεσκείας του.

Τα συγκεκριμένα υλικά οξειδώθηκαν ανεξίτηλα εργαστηριακά από τον στενό συνεργάτη της εταιρίας μας στον Βόλο, κ.Νίκο Αλεξίου με την μοναδική τεχνογνωσία που έχει ο ίδιος αναπτύξει τα τελευταία 15 χρόνια.