Ελλάδα, Αθήνα 13 Μαρτίου 2013

Στην φετινή 2η έκθεση ΠισίναΚήποςSpa η Sofikitis Poolstones, παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων επένδυσης κατακόρυφων επιφανειών σε 4 διαφορετικά χρώματα και με μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζει μια παλαιωμένη (antique) επένδυση τοίχων πάχους 23 εκ με δυνατότητα μασίφ γωνιών που δίνουν την αίσθηση του πετρόκτιστου τοίχου.

Η προτεινόμενη λύση επένδυσης πέρα από την μοναδική εμφάνιση παλαιότητας που έχει προσλάβει στο στάδιο της επεξεργασίας, αποτελεί μια προσιτή και συμφέρουσα πρόταση επένδυσης κατακόρυφων επιφανειών που προσδίδουν στιβαρότητα και κύρος στην όλη κατασκευή.

Η συγκεκριμένη πρόταση επιλύει το πρόβλημα επένδυσης των γωνιών ενός τοίχου, το μεγαλύτερο ουσιαστικό μειονέκτημα των λεπτών επενδύσεων, δίνοντας την απόλυτη αίσθηση της μασίφ πέτρας, ενώ εξασφαλίζει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα του μικρού βάρους, που όχι μόνο δεν επιβαρύνουν σε βάρος μια κατασκευή, αλλά κάνουν το προϊόν προσιτό και για εξαγωγή.

Στα πλαίσια της έκθεσης αυτής και συγκεκριμένα την πρώτη μέρα των εγκαινίων της έκθεσης 1η Μάρτη του 2013, δύο πελάτες μας εξωτερικού, και, συγκεκριμένα ο κ.George Georgiou της Capershill, Cyprus και ο κ. Goutham Koka Γενικός Δντης της Olympia Lighting & Pools, India βρέθηκαν στην Ελλάδα για να δουν τα νέα προϊόντα της Sofikitis Poolstones, καθώς, και τα κλασσικά προϊόντα πισίνας της εταιρίας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.