Ξενοδοχείο Μέγας Αλέξανδρος, Πάφος Κύπρου

Το υλικό που επιλέχτηκε είναι μάρμαρο Sunny Gold με φινίρισμα αμμοβολής για όλες σχεδόν τις εφαρμογές, εκτός από τα Jet Beds όπου το φινίρισμα θα είναι πιο λείο αντικέ.

Οι πισίνες σχεδιάστηκαν από τους HDC (Architects + Designers) Ltd, UK και είναι όλες μοναδικές και ξεχωριστές.

Στην πισίνα Hot Springs χρησιμοποιήθηκε εξογκωμένο επιχείλιο και επενδύθηκαν τα εσωτερικά σκαλιά και το αβαθές τμήμα της πισίνας με το μάρμαρο Sunny.

Η Kids Pool, διακοσμήθηκε με σετ υπερχείλισης 3 τεμαχίων, επίπεδο επιχείλιο, επίπεδη σχάρα και φάσα, τραπεζοειδώς προσαρμοσμένα περιμετρικά.

Η κεντρική πισίνα που ξεχειλίζει σε έναν εξωτερικά ευρισκόμενο αύλακα, επενδύθηκε με 3 συνεχόμενα κομμάτια μαρμάρου, αποπνέοντας την αίσθηση της μασιφ κατασκευής, αφού η κύρια εξωτερική ραφή έγινε με πρεσάρισμα στο εργοστάσιο.

Το έργο ολοκληρώνουν οι 6 κυκλικές σκάλες που κατεβαίνουν από όλες τις γωνίες της πισίνας, με κυκλικά ενιαία μαρμάρινα σκαλιά, που φωτίζονται με led στο εμπρόσθιο τμήμα τους. Ο ίδιος φωτισμός Led έχει ακολουθηθεί και σε 100δες μαρμάρινες επιφανειες και αναμένεται να είναι αυτό ένα από τα πολύ ξεχωριστά πλεονεκτήματα της βραδινής παράστασης του ξενοδοχείου.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.