ΗΑΕ, Ντουμπάι 2124 Νοεμβρίου 2011

Η εταιρεία μας, Σοφικίτης Διακοσμητικές Πέτρες ΕΠΕ, θα ήθελε να σας ενημερώσει, ότι θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση  Big 5 Show (21 24 Νοεμβρίου 2011) στο Ντουμπάι για την προώθηση των προϊόντων της στην Αίθουσα 8, Περίπτερο Ε331 και με μεγάλη χαρά, ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί.

Λαμβάνοντας αυτή την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα καινοτόμα προϊόντα μας για έργα , που θα εισαχθούν το 2012, στα οποία περιλαμβάνονται:
• σχάρα αποστράγγισης με ανοξείδωτο χάλυβα
• σπονδυλωτή σχάρα αποστράγγισης
• Χρυσή σχάρα αποστράγγισης

Η επένδυσή μας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων συνεχίζεται. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία συμμετείχε στη Βαρκελώνη BCN2011 με σχάρα αποστράγγισης από ανοξείδωτο χάλυβα όπου και έλαβα παγκόσμιο ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο Ντουμπάι, θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε, όχι μόνο την παραπάνω καινοτομία μας αλλά επίσης μια ανώτερη τάξης σχάρα αποστράγγισης με χρυσο φόντο ή με επικάλυψη πραγματικού χρυσού 22 καρατίων.

Για περαιτέρω πληροφορίες σας ενημερώνουμε πως από 1/1/2012 προχωρούμε στην απόκτηση και λειτουργική ενσωμάτωση των βασικών ανταγωνιστών μας και την ελληνική παραγωγός ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΣ CO, με αποτέλεσμα το σημαντικό εμπλουτισμό της γκάμα των προϊόντων μας.
Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι πριν από 10 ημέρες ξεκινήσαμε νέα ιστοσελίδα μας www.poolstones.com με ιδιαίτερη έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να βρείτε μια συλλογή από τα προϊόντα μας, ειδικές προσφορές και έργα από όλο τον κόσμο.

Τέλος, έχουμε προσλάβει ειδικευμένο προσωπικό για το διεθνές εμπόριο και είμαστε πρόθυμοι να προωθήσουν τα προϊόντα μας σε παγκόσμιο επίπεδο!

Αν σας ενδιαφέρει μία πιο στενή συζήτηση των προηγούμενων θεμάτων προτείνουμε μια προσωπική συνάντηση με τον GM της εταιρείας μας, κ. Ανδρέα Σοφικίτη, ο οποίος θα είναι για 4 ημέρες στο έκθεση στο Ντουμπάι.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.